Despre

Viața fără chei

Scriu rândurile astea în apropiere de Ruse, cu pixul în mână, din autocarul ce se-ndreaptă prin nămeți către Istanbul. Am lăsat în urmă granița, ninsoarea, gropile din asfaltul Vămii Giurgiu, motelul Prietenia și un București înghețat de ceva între viscol și trafic. Șoferul a lăsat și el în urmă o sută de dolari, în vamă.

Am mai lăsat în urmă cheile. E prima oară în ultimii… ani în care eu (sau Laura) nu am chei în buzunar. Pantalonii, geaca sunt ușoare și nu zornăie de nici un fel. Odată cu cheile am lăsat în urmă și ușile în care se potriveau.

Tocmai citeam din cartea lui Lucian Boia despre lumi lăsate în urmă. Va fi și destinul cărții, nu cred că se va întoarce acasă.

Mulți m-au întrebat despre plan. Planul e să nu fie plan. Sau să fie cât mai puțin plan. Spațiul acesta, blogul, va fi pentru mine locul unde-mi voi consemna parte din amintiri, după cum știți, memoria nu e punctul meu forte. Pentru prietenii mei sper să fie modul în care mă vor însoți în această călătorie. Pentru voi, ceilalți… sper să vă placă poveștile și imaginile. Vor fi despre locuri și lucruri altfel. Cât de altfel și de ce, veți judeca singuri.

DSCF5950

PS: Vă sfătuiesc să vă introduceți adresa de mail în căsuța din partea din dreapta-sus a paginii. Veți primi astfel posturile pe mail.

PS2: Voi încerca să scriu și să postez câte ceva zilnic. E un exercițiu. În cazul în care în unele zile nu apare nimic înseamnă că nu am avut acces la net în timp util sau că mi-e lene rău de tot.

PS3: La comentarii voi răspunde din an în paști. Exact cum voi avea acces la net. Sau chef.

PS4: Posturile sunt întârziate … aproximativ 5-6 zile . E aproape live text. Senzațional!

Călătoria începe aici.

Reclame

8 păreri la “Despre

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s