Sauna

După cheful de la Full Moon Party ce poți să-ți dorești mai mult decât o dezintoxicare rapidă, o saună care să-ți calmeze miile de draci care-și fac de cap în creierul și în stomacul tău. Durerea de cap, amețeala, greața, toate-și cer dreptul. Ai chefuit cu honka tonka, acum e rândul nostru să chefuim.
S-o credeți voi. Bi, hai la saună! Hai!
Sauna este oarecum anexă a templului, Wat Pho. După ce încerci să intri cu motoreta în templu, oprești încurcat. Bi, ia întreabă-i pe ăia unde-i sauna. Spa-ul e peste drum, în spate. Două coșmelii, una-i saună, una-i masaj. Costă 5 lei plus un leu prosopul. Femeia îți ia banii. Cu un umor tipic thailandez ne îndrumă: fetele prin stânga, băieții prin dreapta, spre vestiar și locker. Mă întâlnesc nedumerit cu Laura în spatele clădirii, la vestiare. Sunt două și-s comune. A făcut mișto de noi.
Fie, ne dezbrăcăm, facem un duș și hai la opăreală.
Cum e în herbal sauna, întreabă cineva?
Poate știți oala aia minune a mamei atunci când erați mici. Imaginați-vă ce-i în ea când e pe foc. Așa-i în herbal sauna.
Te faci sote-ntr-o atmosferă de supă de legume, miroase delicios. Doar că tu ești felul principal.
Sauna asta te scoală din morți. După cinci sesiuni de fiert întrerupte de dușuri reci n-aveam nici pe dracu. A scos untul din mine.
Și bine, având în vedere că ieri a fost petrecerea sufletului, mă așteptam să fie 30,000 de bețivi în sauna asta, la dezalcoolizare. Dar nu. Noi doi și trei ruși.
După sesiunea asta de fiert am făcut o vizită-n piața de mâncare, la Thong Sala. Două feluri de mâncare thailandeză, picantă de-ți dau lacrimile, fac revoluție.
The end.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s